DISCLAIMER - © 2024
boeken
baby

De verloskundigen 

 

Ik ben Simone Vermeulen, verloskundige en echoscopist. In 1987 heb ik mijn studie aan het Rijksopleidingscentrum voor verloskundigen te Rotterdam afgerond. Na een jaar te hebben waargenomen in diverse praktijken, ben ik in 1988 in Lisse gaan werken. Sindsdien ben ik in Lisse en omstreken werkzaam geweest in diverse praktijken. In 2001 ben ik mijn eigen praktijk in Lisse /  Lisserbroek begonnen. 

Simone staat geregistreerd in het BIG-register onder nummer 79024545403

 

Ik ben Annemarie Duineveld-Borst, verloskundige sinds 2000. Ik heb de opleiding tot verloskundige in Amsterdam gedaan en ben tevens echoscopiste. Na bijna 10 jaar in de maatschap in Nieuw Vennep te hebben gewerkt, heb ik gekozen voor een wat rustiger loopbaan als medewerkster in de praktijk in Lisse en omstreken waar ik sinds 2010 een vast gezicht ben. Ik heb zelf drie kinderen en ben daarbij heel fijn begeleid door mijn collega Simone.

Annemarie staat geregistreerd in het BIG-register onder nummer 29052890703

Mijn naam is Nicole Starink, verloskundige sinds 2014 en mede-eigenaar van Verloskundigenpraktijk Voorhout sinds 2015. Vanaf 2024 ben ik ook een vast gezicht bij Verloskundigenpraktijk Lisse, vanwege de samenwerking die onze twee praktijken zijn aangegaan.
Als verloskundige vind ik het een uitdaging om jullie als (aanstaande) ouders te begeleiden op een manier die bij jullie past. Het is mijn doel dat jullie goed terug kunnen kijken op deze bijzondere periode, maar ook met vertrouwen de toekomst tegemoet gaan.Ik kijk ernaar uit om samen met jullie te ontdekken welke ondersteuning jullie van mij nodig hebben, naast alle medische controles. 

Nicole staat geregistreerd in het BIG-register onder nummer 19918632403 

Ik ben Sara Spruitenburg, verloskundige sinds 2015 en mede-eigenaar van Verloskundigenpraktijk Voorhout sinds 2018. Vanaf 2024 werken de praktijken van Voorhout en Lisse nauw samen en behoor ik dus ook tot het vaste team in deze praktijk.
Ik werk met veel passie en plezier en blijf het bijzonder vinden om begeleiding te kunnen bieden bij zo'n bijzonder moment in iemands leven. Ik ben zelf moeder van twee dochters, thuis in bad bevallen onder kundige begeleiding van o.a. mijn collega Nicole. Een bijzondere ervaring welke mij verrijkt in mijn vak.
Wie weet tot ziens!

Sara staat geregistreerd in het BIG-register onder nummer 19920067203

 

De assistente 

Ik ben Erna Sloots, assistente bij Verloskundigenpraktijk Voorhout - Lisse. In Voorhout heb ik al werkzaam sinds 2015 en nu mag ik vanaf 2024 ook de praktijk in Lisse ondersteunen. 

Na een aantal jaren diverse administratieve functies te hebben vervuld, ben ik fulltime voor het moederschap gegaan. Toen mijn twee zoons groter werden, ben ik weer aan het werk gegaan. Binnen de verloskundigenpraktijk voel ik me als een vis in het water. Ik ben graag een luisterend oor en beantwoord telefonisch of per mail graag al jullie vragen. Ik sta op werkdagen voor jullie klaar tussen 9.00 en 11.00 uur. 

Bel 0252-235323 - optie 2 of mail gerust!

 

Waarneming

Omdat we het erg belangrijk vinden dat jullie een bekend persoon zien bij de controles en bij de bevalling, werken we zoveel mogelijk met ons vaste team. Je kunt wel een waarneemster treffen op incidentele basis bij bijvoorbeeld vakantie of ziekte.
Wij zijn trots op onze kleinschalige praktijk met ons vaste team, waardoor wij wij persoonlijke begeleiding kunnen bieden. Dit vinden wij zelf een prettige manier van werken.