DISCLAIMER - © 2023
boeken
baby

Welkom op de site van verloskundigenpraktijk Lisse en omstreken van Simone Vermeulen en Annemarie Duineveld-Borst

Op deze site vind je informatie over zorg rond de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd.
We hopen dat je via deze website antwoord krijgt op een aantal vragen en dat je een idee krijgt over de zorg die wij kunnen  geven in de tijd voor, tijdens en nadat jullie kindje is geboren.. Ook tref je een groot aantal links aan die behulpzaam kunnen zijn in voorbereiding op je zwangerschap, tijdens de zwangerschap, de bevalling en daarna. Zo hopen wij alvast vele vragen te beantwoorden.

Veel liever ontmoeten we jou en je partner persoonlijk om jullie te kunnen begeleiden tijdens de zwangerschap en de geboorte van jullie kindje.
We kunnen dan persoonlijk  al jullie vragen beantwoorden.Verloskundigenzorg wordt volledig door je zorgverzekeraar vergoed
De praktijk is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV), de beroepsorganisatie van en voor verloskundigen. Via deze beroepsvereniging zijn ook onze kwaliteitseisen, werkwijzen, betalingsvoorwaarden, het klachten- en privacyreglement geregeld. Dit is allemaal na te lezen op www.knov.nl.

Locatie
De praktijk is gevestigd in het gezondheidscentrum Oranje Nassau (vroeger de Mariakerk) aan de Oranjelaan 96B, 2161 KH te Lisse. Klik hier voor een routebeschrijving.

Inschrijven
Inschrijven kan elke werkdag. Voor aanmeldingen: bel 0252-419605 of 06-10782587. 
U kunt zich ook online aanmelden.